Lessenrooster Oriënteringsklas

1ste Graad - 1ste Leerjaar

Campus 1.0

In 1ok ben je op 1, 2, 3 weer mee!

Ben je om een of andere reden in de lagere school achterop geraakt? Geen probleem, wij helpen je opnieuw vooruit in het eerste jaar B! Dit is een speciale klas waarin leerlingen met een schoolachterstand opgevangen worden. Je leerkracht gaat met jou en je 11 klasgenootjes aan de slag om je achterstand zoveel mogelijk weg te werken … en dit op een toffe manier!

Studieaanbod Ok 2

Een blik op de lessenrooster van 1ok

Tijdens zeven lesuren techniek maak je kennis met verschillende materialen en technieken. Je zal zelf aan de slag moeten gaan om mooie en soms zelfs lekkere dingen te maken.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat er vroeger gebeurde? En vraag jij je soms ook af hoe alle andere mensen op onze planeet leven? Dan wordt het vak MAVO beslist jouw lievelingsvak. Je duikt de geschiedenis in en ook aardrijkskunde zal voor jou geen geheimen meer hebben.

Tijdens het lesuur verbale expressie leer je je goed uitdrukken in correct Nederlands.

Zowel in 1A als 1B zal je klastitularis volgend schooljaar een belangrijke rol in je leven spelen! En omdat hij/zij wil dat jij goede punten haalt, zal hij/zij jou leren studeren. Kleine trucjes en goede gewoontes zullen ervoor zorgen dat studeren zelfs leuk wordt! Had je dat ooit verwacht? Dit gebeurt tijdens het uurtje “leer- en leefsleutels”. Inderdaad, je zal leren leven! Want ook correct omgaan met anderen, respect hebben voor iedereen, geen ruzie maken en geloven in jezelf is belangrijk! En dat kan je allemaal leren!

ORIËNTERINGSKLAS - B
Beeld1
Godsdienst2
Lichamelijke opvoeding2
Maatschappelijk vorming3
Moderne vreemde talen:
Engels - Frans
1-2
Muziek1
Nederlands4
Techniek4
Wetenschappen Natuur en ruimte3
Wiskunde4
Algemene vorming27
Beeld1,5
Leer- en leefsleutels1,5
Techniek2
Differentiatie-uren5
HEB JE INTERESSE?
SCHRIJF JE IN VOOR HET VOLGENDE SCHOOLJAAR!
Blok Inschrijven Icoon
Dashed Bg@2x A