Campus2 Chromebook

Digisprong

Sint-Annacollege Campus 2.3 gebruikt chromebooks tijdens alle lessen binnen elk klaslokaal. In onze school beschikt elke leerling over een Chromebook. Zo kan je  thuis én op school lessen volgen, taken maken en toetsen afleggen met de nieuwste software en digitale tools.

Dashed Bg@2x A

Kopen / huren

Onze school kiest voor een Chromebook van Assus met touchscreen. Je kan deze kopen of huren via onze huidige partner Signpost:

  • Kopen: je betaalt 325 euro. Hiervoor krijg je een Chromebook met 3 jaar garantie en een beschermingshoes met val-vertragings-schuim .
  • Huren: Je betaalt eenmalig een waarborg van 97,50 euro en vervolgens 16 maanden lang 16,25 euro per maand. Met het huurcontract heb je toegang tot dezelfde voordelen als bij de optie kopen. Na 22 maanden wordt de chromebook jouw bezit.

De garantievoorwaarden zijn uniek: herstellingen gebeuren ontzettend snel en de maximum kost om jouw toestel te herstellen is 39 euro.

Wij verminderen jouw schoolrekening met een forfaitair bedrag. Op die manier betalen wij als school een  deel van de Chromebook.

Campus2 Chromebook2
Dashed Bg@2x A
Campus2 Chromebook Smartschool

Google Workspace
+ Smartschool

De Google Workspace levert een stevig aanbod aan IT-mogelijkheden thuis en op school. Je leert werken met Google Drive, Gmail, Google Docs, Spreadsheets en Presentaties. Daarnaast gebruik je Google Meet en Chat voor afstandsleren en voor groepswerk.

We gebruiken Smartschool voor alle officiële administratie en voor het mailverkeer tussen leerlingen, ouders en de school.