Onze School Intro

Sint-Annacollege

Het Sint-Annacollege is een secundaire school in Antwerpen Linkeroever waar je optimaal kan ontwikkelen.
Onze ruime campussen met veel groen, weg van het stadslawaai, zorgen voor een rustige omgeving. De brede gangen en grote lokalen, onze speelplaatsen en grasvelden geven jou de ruimte om te worden wie je kan zijn. Hier kan je groeien en een doordachte studiekeuze maken. Je ontwikkelt je sterktes en verkent je toekomstmogelijkheden. Kennis en vaardigheden bouw je op dankzij een brede waaier aan studierichtingen, met verschillende finaliteiten en binnen verschillende domeinen.

Dashed Bg@2x A

Onze visie

Het Sint-Annacollege is een geïnspireerde en warme school. We helpen je te ontwikkelen tot een persoon in balans, vaardig in levenslang leren en klaar voor de toekomst.

Onzeschool Visie
Dashed Bg@2x A
Onzeschool Campussen

Onze
campussen

Op Campus 1.0 bevindt zich de eerste graad van het secundair onderwijs. Leg hier de basis van jouw schoolcarrière. Je kan er proeven van verschillende opties. Daarnaast krijgt iedereen een breed basisaanbod.

Op Campus 2.3 bevinden zich de tweede en derde graad van het secundair onderwijs. Een doordachte studiekeuze, afgestemd op jouw talenten, legt de basis voor een toekomst op jouw maat.

Dashed Bg@2x A

Inschrijven

Voor de inschrijvingen werken we met drie verschillende modules:

  • Een module om in te schrijven voor het 1ste jaar.
  • Een module om in te schrijven voor het 2de jaar.
  • Een module om in te schrijven vanaf het 3de tot het 6de jaar.
Campus10 Praktisch Inschrijven
Dashed Bg@2x A
Onzeschool Oudercomite

Oudercomité

Het Sint-Annacollege heeft een actieve oudervereniging. Ouders en directie werken nauw samen. Als ouder kan je helpen bij verschillende schoolactiviteiten. Elk trimester komen we samen om te overleggen. Je kan er ervaringen uitwisselen, vragen stellen, feedback geven en nieuwe voorstellen lanceren. 

Dashed Bg@2x A

Schooltoneel

Talent voor woord en drama? Zin in een boeiend avontuur? Goesting om podiumervaring op te doen? Doe dan mee met het schooltoneel. Repeteren doen we op dinsdag en vrijdag. De toonmomenten vinden plaats tijdens de krokusvakantie. 

Sint Annacollege Onzeschool Toneel
Dashed Bg@2x A
Onze School Oudlln

Oud-leerlingen

Is jouw toekomst ooit bij ons begonnen? Deel je verhaal en stuur ons een mail met een fijne herinnering, een grappige anekdote of een foto. We geven het graag een plaats op deze pagina.

Dashed Bg@2x A

Schoolbestuur

Als secundaire school in Antwerpen worden we ingericht door het Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen en we behoren tot de vzw KOBA Metropool. Volgens de engagementsverklaring van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, bieden we vanuit de evangelische inspiratie jongeren onderwijs aan. Onze school maakt deel uit van de Scholengemeenschap voor katholiek secundair onderwijs Onze-Lieve-Vrouw-van-Antwerpen (OLVA).

KOBA Metropool vzw
Nooitrust 4
2390 Malle

www.kobavzw.be

Sint Annacollege Logo Kobavzw