Lessenrooster Kantoor

3de Graad - 2de Leerjaar

Campus 2.3

Gooi jij het graag over een praktische boeg? Dan zit je in de richting Office (met keuze logistiek medewerker) zeker goed. Naast een aantal theoretische vakken is er in deze richting veel aandacht voor vakken die nauw verbonden zijn met de echte administratieve taken van een bedrijf.
Naast de basismodule office (de administratieve taken) bieden we in onze school ook de keuzemodule logistiek aan. Beide richtingen bereiden je prima voor op de werkvloer.

In de basismodule office leer je in de kantoorklas of in het stagebedrijf de taken van een echte administratief medewerker. Je leert zelfstandig ondersteunende secretariaatstaken uitvoeren, zoals het onthaal, het bijhouden van de elektronische agenda, het ondersteunen van vergaderingen, het opmaken van documenten, noem maar op. We trainen jou tot de perfecte administratief medewerker.

Natuurlijk komt bij dit alles een diepgaande ICT-kennis kijken. Zelfstandig kunnen werken met boekhoudkundige programma’s en verwerken van commerciële en financiële gegevens maken van jou binnenkort de professionele werknemer!

In de keuzemodule logistiek leer je alles wat te maken heeft met het transport en de opslag van goederen. Je kan zo binnenkort aan de slag in het voorraadbeheer en in de transportsector. Ook hier is een doorgedreven ICT-kennis natuurlijk noodzakelijk. Daarnaast is ook een vlotte communicatievaardigheid in het Nederlands, Frans en Engels erg belangrijk.

Studieaanbod Kantoor
KANTOOR
Godsdienst2
Administratief en logistiek medewerker (incl. stage)19
Engels 3
Frans2
Lichamelijke opvoeding2
Nederlands zakelijke communicatie/
Project algemene vakken4
HEB JE INTERESSE?
SCHRIJF JE IN VOOR HET VOLGENDE SCHOOLJAAR!
Blok Inschrijven Icoon
Dashed Bg@2x A