Lessenrooster Kantoor

3de Graad - 1ste Leerjaar

Campus 2.3

In deze richting krijg je vakken die nauw verbonden zijn met de echte administratieve taken van een bedrijf. Naast de basismodule kantoor (administratieve taken), bieden we in onze school ook de keuzemodule logistiek aan. Beide richtingen bereiden je prima voor op de werkvloer.

Je leert in de kantoorklas of in het stagebedrijf taken uitvoeren van een echte administratieve bediende. Je leert zelfstandig ondersteunende secretariaatstaken uitvoeren, zoals het onthaal, het bijhouden van een elektronische agenda, het ondersteunen van vergaderingen, het opmaken van documenten, … We trainen jou tot de perfect administratief medewerker.

Je krijgt een diepgaande kennis van ICT aangeboden. Zelfstandig kunnen werken met boekhoudkundige programma’s en verwerken van commerciële en financiële gegevens maken van jou binnenkort de professionele werknemer.

In de keuzemodule logistiek leer je alles wat te maken heeft met het transport en de opslag van goederen. Je kan zo aan de slag in het voorraadbeheer en in de transportsector. Ook hier is een doorgedreven ict-kennis noodzakelijk. Daarnaast is ook een vlotte communicatieve vaardigheid in het Nederlands, Frans en Engels erg belangrijk.

Studieaanbod Kantoor
KANTOOR
Godsdienst2
Administratief en logistiek medewerker (incl. stage)17
Engels 2
Frans3
Lichamelijke opvoeding2
Nederlands zakelijke communicatie2
Project algemene vakken4
HEB JE INTERESSE?
SCHRIJF JE IN VOOR HET VOLGENDE SCHOOLJAAR!
Blok Inschrijven Icoon
Dashed Bg@2x A